Academic skills & Thesis Support Services Packages

Choose your preferred package

Let’s focus on getting you there, together.

Discover what you would want/need

AND/OR sign up for a standardized Academic skills course that prepared for a formal and official IELTS exam

De kleine lettertjes of thesis support packages

Hoe werkt het?

Ieder pakket of abonnement heeft de looptijd van minimaal drie maanden en je kunt hierna maandelijks opzeggen. Wanneer je ervoor kiest om per jaar te betalen ben je wat goedkoper uit.

Een overzicht van de pakketten/abonnementen: De ‘Starter package’ kost € 24.95 incl. BTW per maand. De ‘Growth package’ kost € 44,95 incl. BTW per maand en de ‘Rockstar package’ kost € 64,95 incl. BTW per maand.

Alle abonnementen hebben een looptijd van minimaal drie maanden, en wordt telkens met een maand verlengd.

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan door de voorkeur voor 1, 2 of 3 o.v.v. de volgende gegevens te mailen naar info@saywhatnow.nl:

  • Je voor- en achternaam
  • Studentnummer
  • Naam van de studie en hogeschool of universiteit
  • een bewijs van inschrijving bij de instelling waar je studeert. Dit kun je vaak downloaden in software als ‘Osiris’.
  • Je geboortedatum
  • Je volledige adres
  • Je geboortedatum

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Nadat we je mail ontvangen hebben, nemen we contact met je op om de intakeprocedure verder te bespreken. Na aanmelding duurt het of 14 dagen voordat je toegang krijgt, waardoor je in de tussentijd je aankoop kunt herzien. Ook is het mogelijk om direct toegang te krijgen, wel is het zo dat je door deze keuze ervoor kiest om af te zien van je herroepingsrecht, omdat je dan eigenlijk al gebruikt gaat maken van de diensten die we bieden en wij kunnen niet leven van alleen gratis dingen weggeven, zoals je zult begrijpen.

Kan ik direct toegang krijgen en/of deelnemen?

Nadat je aangeeft wanneer je wilt starten (direct of na 14 dagen) ontvang je de een invite voor het Learning Management System en krijg je een uitnodiging voor de wekelijkse online ‘Commonly made mistakes and how to correct them’ sessie, waarin je je vragen kunt stellen en we met je meedenken in hoe je dit soort fouten kunt voorkomen.

Kan ik mijn abonnement tussentijds wijzigen en is het tussentijds opzegbaar?

Upgraden kan altijd tussendoor en downgraden per jaarlijkse abonnementsvernieuwing, zoals je ook hebt bij je telefoonabonnementen en zo. Omdat je een abonnement gaat dat minimaal drie maanden duurt, is het na die periode maandelijks opzegbaar.

Hoe kan ik opzeggen?

We hanteren een opzegtermijn van een maand voor het einde van de looptijd van je abonnement. We zullen je hier ook een mailtje over sturen tegen die tijd. Opzeggen kan net als het aanmelden door een mailtje te sturen naar info@saywhatnow.nl o.v.v. je volledige naam en

Om onze diensten te kunnen verbeteren zouden we het erg waarderen als je ons wilt voorzien van feedback. Wat heb je eventueel gemist en hoe zouden we onze dienstverlening kunnen verbeteren wat jou betreft? Alle input helpt natuurlijk en stellen we dus erg op prijs! Alvast bedankt!

Is dit zo’n online service waar ik alleen op afstand gebruik kan maken van diensten en dus nooit iemand spreek?

Tijdens de looptijd van het abonnement kun je wekelijks deelnemen aan de sessie, die gegeven wordt door een ervaren Academische taaltrainer. Ook kun je met anderen samenwerken indien zij hier ook behoefte aan hebben. Sessies gaan altijd door, ook als er maar één deelnemer is die dag.

Stel ik kies voor het Growth abonnement (2) of het Rockstar abonnement (3), kan ik dan gewoon alle sessies opsparen en mijn scriptie aan het einde van de abonnementsperiode door jullie laten redigeren/editen?

De sessies kun je meenemen naar de volgende kalendermaand en komen wanneer ze niet gebruikt worden te vervallen. Op deze manier kunnen we garanderen dat je voldoende ondersteuning hebt tijdens je schrijfproces en kunnen we ervoor zorgen dat je ook aan het einde van de rit terecht kunt bij ons. Zo kunnen we je ondersteunen tijdens je scriptieproces.

Kan ik gewoon mijn hele essay of scriptie telkens toesturen?

Voor individuele sessie geldt dat je minimaal twee dagen van tevoren (48 uur) een maximum van twee A4’tje lettertype 11 met regelafstand 1.5 kunt uploaden. Dit wordt dan gedurende een sessie van 30 minuten besproken en je ontvangt individuele feedback op diverse gebieden, waaronder grammatica, stijl, vocabulaire en lezersgerichtheid.

Mijn sessies zijn op deze maand. Wat nu?

Wanneer je gekozen hebt voor opties 2 (Growth package) of 3 (rockstar package) kun je sessies bijkopen. Dit zijn sessies van 30 minuten, waarbij je van te voren dus een schrijfproduct inlevert. Deze sessies kosten 45 euro inclusief BTW, maar hierop krijg je dus 10% of 15% korting. Heb je pakket 1, dan kun je ervoor kiezen om te upgraden naar pakket 2 of 3 of sessies bijkopen voor 45 euro per sessie inclusief BTW.

Meer weten?

Neem contact met ons op via:

06 409 303 82

info@saywhatnow.nl